Shkruaji Partisë Republikane!

Partia Republikane, në filozofinë e saj politike, është një derë e hapur për të gjithë ata që duan të marrin pjesë në politikë, të kontribuojnë me ide, të elaborojnë dhe të përcjellin mesazhe për të mundësuar një politikbërje sa më evropiane në Shqipëri. Pikërisht kjo rubrikë, është në dispozicion të të gjithë atyre që duan që zëri i tyre të dëgjohet, që mesazhi i tyre të përcohet dhe idetë të mos ngelin gjithmonë një endërr.
Shkruaji Partisë Republikane!

Të dashur miq që ndiqni faqen tonë zyrtare. Të gjithë drejtuesit e forumeve të Partisë Republikane, janë në dispozion të qytetarëve për të ndarë me ta hallet e përditshmërisë, nevojat që qytetarët hasin cdo ditë, denoncimet për abuzime, (qofshin këto private apo shtetërore), shfaqjet e pandeshkueshmerisë. Jeni të lutur të mos nguroni të na shkruani dhe ju sigurojmë se do të jetë një kënaqësi komunikimi i përditshëm me ju.
P.S: çdo informacion dhe identitet do te jetë krejtësisht konfidencial!
Jeni të mirëpritur!

Comments are closed.