Kryesia

Endi Shkupi, Kryetar i Forumit Rinor te PREndi Shkupi

Kryetar i Forumit Rinor te Partise Republikane

endishkupi@live.com

 

 

 

 

 

 

 

 

FullSizeRenderBrunilda Laboviti

N/Kryetar për Programin Politik, Marrëdhëniet me Publikun,
Organizatat  Partnere si dhe Mjetet e Informimit Publik

brunilda_laboviti@yahoo.com

 

 

 

 

 

 

IMG_0080Edmond Nushi

Sekretar për Politikat e Mbrojtjes dhe Sigurisë

 

edi_nushi@yahoo.com

 

 

 

 

 

 

IMG_9937Ingrid Mingomataj

Sekretar për Marrëdhëniet me Organizatat Partnere

mingomataj@yahoo.com

 

 

 

 

 

 

 

 

teutaokTeuta Kodra

N/Kryetar i Asamblesë Kombëtare

teutakodra.20@gmail.com

Comments are closed.