Foto

Foto Galeri

Blendi Sulaj, kryetari i ri i PR-së, për degën e Tiranës

IMG-20160418-WA000 (1) (1)Partia Republikane zhvilloi gjate dites se djeshme, (e diele 17/4/20160, ora 18.00) konferencen e deges se Tiranes, ku u zgjodh edhe kryetari i ri i kesaj dege, zoti Blendi Sulaj.

Gjate punimeve te konference, kryetari i Partise Republikane, ne prani te drejtuesve te tjere te kesaj partie, si dhe dhjetra anëtarëve dhe simpatizantëve, u shpreh edhe në lidhje me situatën shoqërore dhe ekonomike, të cilën po kalon vendi, që pas ardhjes në pushtet të koalicionit Rama-Meta.

Read More