Forumi Rinor

Sulaj me të rinjtë republikanë: Ne jemi motori i një partie, ndaj derën e keni të hapur

Forumi Rinor i Partisë Republikane ka zhvilluar një takim me të rinjtë në Kamëz. Nën drejtimin e kryetarit të FRPR Blendi Sulaj dhe kryetarit të Partisë Republikane Arben Xhika të rinjtë kanë marrë një

Read More

Kreu i Forumit Rinor Republikan takim me strukturat drejtuesit të të rinjve në Shkodër

Kryetari i Forumit Rinor Repubublikan, Blendi Sulaj zhvilloi një takim me strukturat drejtuese të Forumit Rinor në Shkodër. Gjatë këtij takimi Sulaj kërkoi riaktivizimin e forumit rinor dhe atij të

Read More

Të rinjtë republikanë në protestë me ish pronarët kundër ligjit të pronave

Ish-pronarët protestojnë parapra Parlamentit për ligjin e pronave, i cili pritet të diskutohet sot në seancën plenare. I pranishëm në protestën e ish-pronarëve ishte edhe kryetari I Forumit Rinor të Partisë

Read More