Archives for March 2021

TAKIM TE NJËSIA 9/ Mediu: E dhimbshme të shikosh rininë që nuk ka dëshirë të rrijë në Shqipëri

Kryetari I Partisë Republikane, zoti Fatmir Mediu, zhvilloi një takim me koordinatorët e Njësisë 9, në Tiranë. Në cilësinë e kandidatit për deputet me nr.7 të koalicionit PD-AN, zoti Mediu bashkëbisedoi me strukturat drejtuesve dhe simpatizantë të Partisë Republikane, në lidhje me sfidat e 25 prillit. Në fjalën e tij, Mediu theksoi se:  “Ne jemi në momentin më të vështirë të historisë sonë kombëtare dhe kemi një kundërshtar, i cili ka organizuar regjimin më të korruptuar dhe më të inkriminuar në historinë e pluralizmit politik, i cili cdo moment mendon si do të vjedhë jetën tuaj, votën tuaj, si do shkatërrojë familjet tuaja, Shqipërinë dhe interesin kombëtar, vetëm për interesat dhe qëllimet e tij të pushtetit ……….. Read More

TAKIM TE NJËSIA 7/ Mediu: Më 25 prill, nëpërmjet besimit, të garantojmë ato që na ka falur Zoti: Lirinë dhe Jetën

Kandidati me numrin 7 i “Aleancës për Ndryshim”, Fatmir Mediu, zhvilloi disa takime me banorë dhe biznese në Njësinë nr.7 në Tiranë. Pronarët e këtyre biznesve gjatë takimve me z.Mediu deklaruan se po shkojnë drejt falimentimit për shkak të korrupsionit qeveritar dhe taksave të larta. Me qindra biznese u mbyllën nga pandemia, ndërkohë qeveria i rrëmbeu taksat cdo biznesi, pa i ndihmuar sic bëjnë vendet e tjera të rajonit. Gjatë takimit në familjen e një invalidi, me probleme të rënda shëndetësore, u evidentua mungesa e shtetit dhe perkujdesjes sociale. Përballimi I faturave shëndetësore, vështirësive të jetës, aq më shumë edhe faturat e COVID, janë kthyer një barrë të papërballueshme  …… Read More

TAKIM TE NJËSIA 5/ Mediu: Të fitojmë një qeveri në shërbim të njerëzve, familjes, Shqipërisë

Kryetar I Partisë Republikane, Fatmir Mediu Kandidati,  I 7-ti në listën e koalicionit “PD-Aleanca për Ndryshim” zhvilloi takime me banorë dhe biznese në Njësinë nr.5 në Tiranë. Në fjalën e tij, Mediu theksoiu se zgjedhjet e 25 Prillit jane me rëndësi  historike për t’i dhënë fund shkatërrimit të shtetit, ekonomisë dhe familjes nga regjimi I korruptuar I Edi Ramës. Mediu gjatë takimeve të tij, theksoi se: “Ne duhet të fitojmë atë që kemi ëndërruar të gjithë, qeverisje që I shërben njerëzve, e cila garanton liri dhe dinjitet, mundësi ekonomike, mbështet biznesin, shqiptarët, familjet dhe krijon punësim. Pa familje nuk mund të ketë as komb, nuk mund të ketë as Shqipëri. Ne kemi vendosur  uljen e taksave …….. Read More

TAKIM NË KOMBINAT/ Mediu: Taksë e sheshtë 9% për të ndihmuar bizneset

Kryetari i Partisë Republikane, Fatmir Mediu zhvilloi një takim electoral në zonën e Kombinatit. Duke kërkuar mbështetjen për koalicionin “Aleanca për ndryshim”, mediu u takua me banorë të zonës, por edhe bërë vizita në biznese të ndryshme, duke shpalosur programin ekonomik të së djathtës. Me dhjetra ishin shqetesimet e bizeneseve që po shkojnë drejt falimentimit për shkak të taksave dhe arbitraritetit të korrupsionit qeveritar.
Mediu në këto takime theksoi se: Së pari Ne jemi ekonomi e hapur dhe e konkurueshme prandaj ulja e së taksave në 9%, një taksë të sheshtë është ndihmon qe ekonomia jonë të jetë konkuruese në rajon dhe të tërheq investime vëndase dhe të huaja.
E dyta, për të mbështetur bizneset, dhe sidomos  ………… Read More

TAKIME TE NJËSIA 2/ Mediu: 25 prilli, bashkimi I shqiptarëve kundër të keqes

Kryetari PR Fatmir Mediu I renditet I 7-ti si kandidati I Aleancës për Ndryshim në qarkun e Tiranës  ka vazhduar takimet e tij elektorale, këtë radhë në njësinë 2
Gjatë takimet me koordinatorët dhe anëtarësinë e kësaj dege, mediu deklaroi se: Qeveria duhet t`ju shërbejë qytetareve. Ulja e taksës, për biznesin dhe heqja e taksave te teperta lokale. Ne besojmë se paratë në xhepat tuaj janë më të sigurta se paratë në xhepat e Ramës apo Erion Veliajt. Atë që dini ju ta bëni me financat, nuk di ta bëjë as Edi Rama, sepse në fund të fundit ju i shërbeni familjes suaj, kurse ata përpiqen që t`i shërbejnë klaneve të cilat kanë sjellë vetëm korrupsion. Asnjë vend në rajon nuk e ka trajtuar pandeminë, sic e trajton Edi Rama për qëllime politike………. Read More