Archives for October 2020

Mesazhi nga Rrogozhina: Vetëm të bashkuar mund të mposhtim diktaturën që po instalohet

Kryetari Fatmir Mediu zhvilloi takimin e rradhës me strukturat e Partisë Republikane në Rrogozhinë. Pjesëmarrësit në takim theksuan se varfëria dhe papunësia kanë mbërthyer zonën, si të gjithë Shqipërinë, për shkak të qeverisë së papërgjeshme dhe të korruptuar të Edi Ramës. Bujqësia jo vetëm që nuk ka mbështetje nga qeveria, por çdo prodhim i fermerëve po hidhet në rrugë. Rinia dhe pjesa aktive kanë lënë vendin për shkak të …. Read More

Takim me strukturat e Njësisë 1. Mediu: E djathta duhet të jetë krenare për arritjet e saj

Partia Republikane mblodhi strukturat e njësisë administrative numër 1. Kryetari I PR Zoti Fatmir Mediu, thkesoi që “Gjallërimi I strukturave të Partisë Republikane në këtë njësi me antëarë të rinj, në përbërje dhe moshë, tregon qartë që Partia Republikane e ka të garantuar suksesin e saj në qarkun e Tiranës”.
E djathta duhet të përfshijë në angazhimet e saj politike, parlamentare dhe qeverisëse, të gjithë……. Read More

Mediu nga Shkodra: Presidenti të shpërndajë parlamentin, nëse i rrëzojnë dekretin

“Partia Republikane do të ketë deputetin e saj në Shkodër” tha kryetari i Partisë Republikane. Në një takim me strukturat e Partisë Republikane, duke analizuar situatën në vend dhe ndryshimet e Kodit Zgjedhor nga Rama me qëllim për të manipuluar … Read More

Themelohet Këshilli Politik, hapësirë angazhimi për intelektualët e rinj

Mblidhet Këshilli Politik i Partisë Republikane Shqiptare I cili ka në përbërje intelektual, të rinj, profesionistë dhe pedagog. Kryetari I Partisë Republikane, Zoti Mediu, theksoi se ky Këshill duhet të kthehet në një qëndër e organizimit të debatit për forcimin e së djathtës dhe ideve të saj. E djathta duhet të fokusohet ….. Read More

“Në Tiranë, bashkë me rininë, do të marrim më shumë se një deputet”

Kryetari i PR-së, Fatmir Mediu ka mbledhur shtabin elektoral të Tiranës, ku akuzoi kryeministrin Edi Rama se ka sabotuar çdo mundësi për zgjedhje të lira.“Si asnjëherë më parë nga 2013 që qeveris ky regjim i korruptuar, nuk është bërë asnjë reformë zgjedhore sipas standarteve të ODHIR, por e kundërta: është shkatërruar Kushtetuta, Kodi Zgjedhor, për t’i mohuar opozitës….. Read More