Archives for August 2016

Mediu: Sot koha për t’u ndarë nga varfëria dhe krimi shtetëror

 

sherefedini fushateKryetari i Partisë Republikanë, zoti Fatmir Mediu, mori pjesë në hapjen zyrtare të fushatës të koalicionit të djathtë për bashkinë e Dibrës, ku edhe u prezantuar kandidati i Partisë Demokratike, zoti Sherefedin Shehu.

Duke vlerësuar maksimalisht figurën  e Sherefedin Shehut, si të politikanit, qytetarit dhe të familjarit të përkushtuar, zoti Mediu u shpreh se në asnjë mënyrë Dibra dhe dibranët duhet të pranojnë….. Read More

PR dënon dhunën qeveritare mbi pronarët në Bregedetin e Jugut

IMG_20160811_110223_editKryetari i Partisë Republikane, zoti Fatmir Mediu, doli para mediave në një pronocim mbi situatën alarmante që po përjetojnë pronarët legjitimë të Bregdetit të Jugut, kryesisht zona e Himarës, të cilët nuk po arrijnë të kryejnë asnjë veprim me pronat e tyre, qoftë kompensim, qoftë legalizim apo regjistrim në Hipotekë, si pasojë e veprimeve arbitrare të Qeverisë Rama. Më poshtë prononcimi i plotë i kryetarit Mediu:

Partia Republikane dënon çdo formë të dhunës qeveritare…. Read More