Archives for January 2021

Zhvillohet Konferenca Kombëtare e Gruas Republikane

Partia Republikane organizoi Konferencën Kombëtare të Gruas Republikane. Kjo konferencë u përshendet nga Euro Deputete, deputetë nga Kosova, Maqedonia, Austria dhe Bullgaria si dhe kryetarja e grave demokrate Albana Vokshi. Ato theksuan se: Të gjitha gratë duhet të luftojnë për të liritë dhe të drejtat e tyre. Vokshi vuri në dukje se:  Pavarësisht përpjekjeve tona, sakrificave të shumta, ne nuk ja kemi dalë dot që fëmijët tanë të jetojnë një jetë më të mirë, që të rinjtë të mos braktisin vendin, që varfëria të mos rritet dhe që shpresa të mos humbë në Shqipëri”. Ky aktivitet ku moren pjese qindra gra në sallë dhe online u diskutua për angazhimin real të gruas në politikë dhe vlera që ato sjellin në jetën politike dhe shoqërore të Shqipërisë. Gratë dhe vajzat që u bënë pjesë e kësaj konference, të gjitha të suksesshme në profilet e tyre profesionale, nëpërmjet fjalës së tyre, ato trajtuan problemet dhe sfidat që hasin, por dhe vendosmërinë për tu përballur me regjimin e korruptuar të Edi Ramës. Në fund të konferencës, ……… Read More

TAKIM NË SHKOZË/ Mediu: Rinisë po i kërcënohet e ardhmja

Kryetari I Partisë Republikane, Fatmir Mediu zhvilloi një takim me strukturat e Partisë Republikane në Shkozë të Tiranës. Kreu Republikan ka përshkruar situatën e vështirë që po përjeton sot vendi ynë nga mungesa e shtetit. Duke marrë shkak edhe nga zhvillimet e fundit Kryetari I PR, Fatmir Mediu deklaroi se jemi në një kërcënim të vazhdueshëm për jetën nga mungese e rendit dhe perdorimi Politik I policisë.
“Kjo është situata që ka sot Shqipëria. Jemi në mungesën e shtetit sepse Rama shkatërroi konceptin e shtetit. Jemi në mungesën e pushtetit gjyqësor dhe të Parlamentit. Jemi në një varfëri dhe papunësi të madhe, në një pasig

Read More